نمایشگاه

ساخت وبلاگ

حسن صادقی یونسی از مدرسین مدیریت گردشگری و جغرافیا  با اشاره به موضوعات و اهداف نمایشگاه گردشگری تهران گفت: نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی تهران، بارقه امیدی است که در گستره جغرافیای مام وطن پیچید.چه نیکو بود همزمانی آن با ایام الله دهه مبارکه فجر؛نشاط و امید و دیدار هم میهن های عزیز.

  و با اشاره به اینکه خانم اکرم سلاطینی اسلامیه (مدرس دانشگاه آزاد اسلامی فریمان )نیز ایشان را همراهی می نمودند؛ گفتند به اعتقاد ما نمایشگاه گردشگری آیینه تمام‌نمای صنعت گردشگری در شرایط حال حاضر کشور است. به این معنی که پویایی نمایشگاه و مدعوین و بازدید کنندگان، نشان‌دهنده پویایی و شایستگی صنعت گردشگری و جهانگردی است و وجود  هرگونه مشکل بیانگر وضعیت این صنعت در کشور است.
 از این رو در شرایطی که رعایت پروتکل های بهداشتی در اولویت است نباید انتظار برگزاری نمایشگاهی بسیار شلوغ و   کامل در حوزه گردشگری و صنایع دستی را داشته باشیم، زیرا امروزه اغلب نمایشگاه‌های گردشگری در دنیا تعطیل شدند.

صادقی یونسی با اشاره به این که نمایشگاه گردشگری تهران از نظر حضور تنوع نسل ها و طوایف و نحوه اجرا مورد تقدیر است و تهیه و خرید کالا و خدمات اوج دستاوردها محسوب می گردد؛ فضای برای آشنایی با جغرافیای فرهنگی ایران و دست ساخته ها و دست بافته ها و معرفی محصولات، عنوان کرد: متاسفانه ترافیک بسیار مخوفی برای رسیدن به نمایشگاه وجود داشت که کاش برای آن فکری و چاره ای بشود.
وجود غرفه های از برخی نقاط مرزی و محروم مانند (حریر پشته تایباد)و یا بانوان و مردان و حتی کودکانی از عشایر شاهسون و لر و کرد و ترکمن و عرب و بلوچ و کرمانچ و...تنوع جغرافیایی و پوشش و تغذیه و معیشت...گویای سرزندگی نمایشگاه بود.
رفع موانع تولید و تشویق انسان های خلاق و یا مجموعه های برای گسترش صنایع بدون دود (گردشگری)...
 از این رو می‌توان پیش‌بینی کرد که در چنین شرایطی نمایشگاه گردشگری تهران نیز مکانی برای مشاهده و پدیده شناسی بود ؛ که معنا و تعریف جغرافیا است.سندهای شفاهی و باورها و سنت ها...ندا و صدا و فریاد و حرکات موزون و گاه ابتکارات و افتخارات ...

 این نمایشگاه نشان داد فضا و صنعت گردشگری خاموش نبوده و تمام فعالان گردشگری تلاش می‌کنند فرصتی را ایجاد کرده تا در کنار یکدیگر قرار گیرند. دومین نکته مثبت این نمایشگاه، بارقه امیدی است که در راستای بازپویایی و بازبینی شرایط پساکرونا به وجود می‌آید؛ چراکه با کمک اصحاب و فعالان گردشگری در بخش دولتی و خصوصی شرایطی ایجاد خواهد شد تا برای ابعاد مختلف گردشگری برنامه‌ریزی‌هایی انجام شود.بر اساس بخشی از مصاحبه جناب دکتر شال‌بافیان، معاون محترم گردشگری وزارت میراث فرهنگی در روزهای گذشته، تخصصی شدن نمایشگاه مورد تأکید قرار گرفته و شرایط نمایشگاه شرح داده شده است.

 نمایشگاه آخرین دستاوردهای حوزه دفاتر، اپراتورها، طراحی تورهای گردشگری به نمایش گذاشت. همچنین فضاهای آموزشی و پژوهشی گردشگری در قالب سخنرانی‌ها یا نشست‌های تخصصی اجرا  شد 
 تجهیزات هتل‌داری، آخرین دستاوردهای نوآوری و خلاقیت و جایگاه استارتاپ‌ها و مراکز نوآوری در حوزه گردشگری به عنوان یکی از مهمترین موضوعات، از جایگاه ویژه‌ای در نمایشگاه برخوردار بودند برگزاری نمایشگاه‌هایی از جمله نمایشگاه گردشگری تهران فرصتی را به وجود  آورد تا مراکز نوآفرینی و کارآفرینی در کنار یکدیگر قرار گرفته و آخرین دستاوردها، ایده‌ها و روش‌های خود با اهل فن ؛ اشتراک بگذارند.حضور غرفه های از تربت حیدریه و سبزوار و تایباد و... مایه افتخار استان خراسان رضوی بود. و نبود برخی فعالان بدلیل بالا بودن هزینه ها(مانند فعالان شهرستان های بجستان-روستای فخرآباد)و ... ما را اندوهگین نمود.نکته جالب این نمایشگاه حضور هوشمندانه فرهیختگان شورای اسلامی  و سرپرست شهرداری فریمان
برای بازدید علمی و ارتباط و فعال سازی بخش های گردشگری ؛خصوصا سد تاریخی فریمان بود.
گفتنی است که پانزدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته تهران از ۹ بهمن کار خود را آغاز  و تا ۱۲ بهمن ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی استان تهران ادامه  داشت.

دوستداران محیط زیست فریمان ...
ما را در سایت دوستداران محیط زیست فریمان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : mzf89o بازدید : 213 تاريخ : دوشنبه 25 بهمن 1400 ساعت: 6:45